Малки деца с искрени усмивки  и големи сърца зарадваха възрастни

...
Малки деца с искрени усмивки  и големи сърца зарадваха възрастни
Коментари Харесай

Малки деца с големи сърца зарадваха възрастни хора в Пловдив

Малки деца с откровени усмивки  и огромни сърца зарадваха възрастни хора в Пловдив в последния ден на месец февруари. Малчуганите от ДГ „ Албена “ гостуваха на дома за остарели хора Св. „ Василий Велики “ по случай днешния първи март – празникът на Баба Марта.
Прочетете още
По самодейност на учителите на малчуганите и с поддръжката на шефа на детското заведение - Виолета Димова се реализира едно вълнуващо и незабравимо прекарване за дребни и огромни.

Децата от група „ Светулка “ с ръководители Катя Василева и Валентина Арнаудова и връстниците им „ Малки лъвчета “, водени от учителите Лидия Михайлова и Донка Христова поздравиха всички със стихове, песни и едно вълнуващо хоро за край. Емоциите се видяха в цялостните със сълзи очи на всички. В погледите на старата аудитория се четеше трогване, благополучие, признателност.



Децата сервираха с доста обич и почитание мартенички на всички присъстващи, а сюрпризираните домакини им благодариха с откровени усмивки. Някои даже се включиха по-активно в празника, изигравайки с малчуганите обичайни български хора, готови от музикалния началник Кинче

 Йонкова. 

„ Подкрепих самодейността с голямо неспокойствие от мисълта, по какъв начин срещата ще се отрази на децата. Те несъмнено изпитаха страстта към цялата подготовка и потвърдиха, че е допустимо да възпитаваме положителни сърца с образеца, който ние възрастните на даваме на тях и с това какъв брой щастливи направихме възрастните хора в дома ”, сподели шефа на детската градина Виолена Димова след дребния празник.



„ Пожелавам здраве и доста щастливи мигове, за които ние ще се постараем да допринесем и за в бъдеще с още наши гостувания с децата от детската градина ”, добави още директорката на детското заведение.

В края госпожа Димова благодари на родителите на децата за поддръжката и съдействието за тази благородна и прочувствена самодейност.

Галерия:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР